fbpx
 Ontvang altijd vers op de dag naar keuze  |   Veilig betalen  |   Gratis bezorging vanaf € 65,-

Stofen/Sudderen

Hier vindt u een overzicht van onze varkensvlees producten die perfect geschikt zijn om te sudderen. Wat is het toch een genot om een pannetje met stoofvlees te horen pruttelen op het vuur. In de regel heeft varkensvlees een veel kortere bereidingstijd nodig dan bijv rundvlees.

Showing 1–12 of 18 results

Varkensbuik met zwoerd zonder been

8.5042.51

Varkensbuik met zwoerd. Zwoerd is de huid van het varken. Een heerlijk stuk doorregen vlees. Lekker kruiden naar eigen wens. Je kan er alle kanten mee op. Vlees blijft lekker sappig en het zwoerd wordt lekker krokant.

Varkensbuik zonder zwoerd zonder been

9.6148.07

Varkensbuik met zwoerd. Zwoerd is de huid van het varken. Een heerlijk stuk doorregen vlees. Lekker kruiden naar eigen wens. Je kan er alle kanten mee op. Vlees blijft lekker sappig en het zwoerd wordt lekker krokant.

Cordon bleu gepaneerd

6.529.77

Cordonbleu is een filetlapje gevuld met achterham en belegen-kaas. Daarna gepaneerd door een goud-paneermeel. Erg smaakvol stukje vlees.

Fricandeau aan het stuk

4.0112.04

Fricandeau is een mager stuk varkensvlees. Het vlees wordt in stukken verkocht. Fricandeau komt uit de bil van het varken. De smaak is vrij neutraal en heeft wat weg van varkensrollade, maar fricandeau is malser en magerder.

Haaskarbonade

2.283.90

De haaskarbonade heeft een fijne vleesdraad en bevat weinig bindweefsel, hierdoor is de haaskarbonade sappig en vol van smaak. Aan de karbonade zit ook nog een stukje varkenshaas vast. Vandaar de naam haaskarbonade.

Hamlap 180 gram

1.43

Hamlappen hebben een korte stoof- of smoortijd nodig, ongeveer 20 minuten. Hamlappen zijn ook geschikt om te bakken.

Magere filetrollade

5.4816.44

Een filetrollade is een rollade gemaakt van de filet van het varken. Lekker zacht en mooi gelijk van vorm. Erg prettig bij het aansnijden van dit mooie stukje vlees aan tafel.

Procureur

7.6823.05

De procureur is perfect geschikt om in zijn geheel te bereiden. Procureur wordt ook veel gebruikt voor pulled pork.

Procureurlap

0.772.33

Procureurlapje is een lapje gesneden van de varkens procureur. Procureur is een uitgebeende nek van het varken. Het vlees kenmerkt zich door de door-adering met vet.

Procureurlapje gemarineerd

0.842.53

Procureurlapje is een lapje gesneden van de varkens procureur. Procureur is een uitgebeende nek van het varken. Het vlees kenmerkt zich door de door-adering met vet. Wij hebben de procureurslapjes al heerlijk voor u gemarineerd in een heerlijke zoete frisse marinade.

Ribkarbonade

1.933.30

Een ribkarbonade komt uit de voorkant van de rug van het varken. Eigenlijk een filet lapje met een stukje bot er nog aan.

Ribkarbonade gekruid

2.033.48

Een ribkarbonade komt uit de voorkant van de rug van het varken. Eigenlijk een filet lapje met een stukje bot er nog aan. Wij hebben de karbonade al lekker voor u gekruid.

Winkelwagen
Winkelwagen is leeg.