Hier vindt u een overzicht van onze varkensvlees producten die perfect geschikt zijn om te braden. Bij het braden schroeit men eerst het vlees op hoog vuur dicht. Met als doel de vlees sappen in het vlees te behouden. Om dan op een lagere temperatuur verder te garen.
Showing 1–12 of 29 results
Cordon bleu gepaneerd
€6.52 – €9.77Cordonbleu is een filetlapje gevuld met achterham en belegen-kaas. Daarna gepaneerd door een goud-paneermeel. Erg smaakvol stukje vlees.
Fricandeau aan het stuk
€4.01 – €12.04Fricandeau is een mager stuk varkensvlees. Het vlees wordt in stukken verkocht. Fricandeau komt uit de bil van het varken. De smaak is vrij neutraal en heeft wat weg van varkensrollade, maar fricandeau is malser en magerder.
Haaskarbonade
€2.28 – €3.90De haaskarbonade heeft een fijne vleesdraad en bevat weinig bindweefsel, hierdoor is de haaskarbonade sappig en vol van smaak. Aan de karbonade zit ook nog een stukje varkenshaas vast. Vandaar de naam haaskarbonade.
Hamlap 180 gram
€1.43Hamlappen hebben een korte stoof- of smoortijd nodig, ongeveer 20 minuten. Hamlappen zijn ook geschikt om te bakken.