fbpx
 Ontvang altijd vers op de dag naar keuze  |   Veilig betalen  |   Gratis bezorging vanaf € 65,-

Braden

Shoppen is punten pakken
*100 punten is €1,-

100 punten per
€50,- bestelwaarde

100 punten bij
aanmaken account

150 punten bij
retour EPS doos

200 punten per
opgestuurd recept

500 punten op
jouw verjaardag

Hier vindt u een overzicht van onze varkensvlees producten die perfect geschikt zijn om te braden. Bij het braden schroeit men eerst het vlees op hoog vuur dicht. Met als doel de vlees sappen in het vlees te behouden. Om dan op een lagere temperatuur verder te garen.

Showing 1–12 of 29 results

Varkenshaas saté gemarineerd

1.7317.33

Sate blokjes gesneden van varkenshaas. Gemarineerd in een zoete sate marinade. Daarna op een stokje geprikt op het door u gewenste gewicht. Het malste stukje varkensvlees dat nog licht rosé gegeten mag worden. Een product dat je niet kan missen op je BBQ.

Varkenshaas spies Kerrie

1.7317.33

Sate blokkes gesneden van varkenshaas. Gemarineerd in een zachte kerrie marinade. Heerlijk. Daarna op een stokje geprikt op het door u gewenste gewicht. Het malste stukje varkensvlees dat nog licht rosé gegeten mag worden. Een product dat je niet kan missen op je BBQ.

Varkensbuik met zwoerd zonder been

9.3546.76

Varkensbuik met zwoerd. Zwoerd is de huid van het varken. Een heerlijk stuk doorregen vlees. Lekker kruiden naar eigen wens. Je kan er alle kanten mee op. Vlees blijft lekker sappig en het zwoerd wordt lekker krokant.

Varkensbuik zonder zwoerd zonder been

10.5752.88

Varkensbuik met zwoerd. Zwoerd is de huid van het varken. Een heerlijk stuk doorregen vlees. Lekker kruiden naar eigen wens. Je kan er alle kanten mee op. Vlees blijft lekker sappig en het zwoerd wordt lekker krokant.

Cordon bleu gepaneerd

7.1710.75

Cordonbleu is een filetlapje gevuld met achterham en belegen-kaas. Daarna gepaneerd door een goud-paneermeel. Erg smaakvol stukje vlees.

Filetlap

1.342.70

Filetlapjes zijn geportioneerd van de filet van het varken. De filet van het varkens is de uitgebeende rug van het varken.

Filetlap Provencaals gekruid

1.342.70

Filetlapjes zijn geportioneerd van de filet van het varken. Wij hebben voor u de fileflap al heerlijk gemarineerd in een heerlijke frisse marinade.

Fricandeau aan het stuk

4.4113.25

Fricandeau is een mager stuk varkensvlees. Het vlees wordt in stukken verkocht. Fricandeau komt uit de bil van het varken. De smaak is vrij neutraal en heeft wat weg van varkensrollade, maar fricandeau is malser en magerder.

Haaskarbonade

2.514.29

De haaskarbonade heeft een fijne vleesdraad en bevat weinig bindweefsel, hierdoor is de haaskarbonade sappig en vol van smaak. Aan de karbonade zit ook nog een stukje varkenshaas vast. Vandaar de naam haaskarbonade.

Hamlap 180 gram

1.57

Hamlappen hebben een korte stoof- of smoortijd nodig, ongeveer 20 minuten. Hamlappen zijn ook geschikt om te bakken.

Kophaas

3.869.67

Varkenskophaas is het verlengde stukje van de varkenshaas en bevindt zich in de bil van het varken.

Magere filetrollade

6.0318.08

Een filetrollade is een rollade gemaakt van de filet van het varken. Lekker zacht en mooi gelijk van vorm. Erg prettig bij het aansnijden van dit mooie stukje vlees aan tafel.

Shopping cart
There are no products in the cart!