Bekijk hier ons aanbod varkensvlees dat u maar kort hoeft te bakken.
Showing 1–12 of 37 results
Cordon bleu gepaneerd
€6.52 – €9.77Cordonbleu is een filetlapje gevuld met achterham en belegen-kaas. Daarna gepaneerd door een goud-paneermeel. Erg smaakvol stukje vlees.
Fricandeau aan het stuk
€4.01 – €12.04Fricandeau is een mager stuk varkensvlees. Het vlees wordt in stukken verkocht. Fricandeau komt uit de bil van het varken. De smaak is vrij neutraal en heeft wat weg van varkensrollade, maar fricandeau is malser en magerder.
Haaskarbonade
€2.28 – €3.90De haaskarbonade heeft een fijne vleesdraad en bevat weinig bindweefsel, hierdoor is de haaskarbonade sappig en vol van smaak. Aan de karbonade zit ook nog een stukje varkenshaas vast. Vandaar de naam haaskarbonade.
Half-om-half gehakt
€1.95 – €7.78Half om Half gehakt is gemalen rund en varkensvlees. De verhouding van het gemalen vlees is half om half. 50% rund en 50% varkensvlees. Dit gehakt is wat smeuïger dan runder gehakt. Dat komt door de toevoeging van het varkensvlees. Varkensgehakt lijkt vaak wat vetter dan de andere gehaktsoorten. Dat komt doordat het van nature aanwezige vet zachter is tijdens het malen van het gehakt.