fbpx
 Ontvang altijd vers op de dag naar keuze  |   Veilig betalen  |   Gratis bezorging vanaf € 65,-

Bakken/Grillen

Shoppen is punten pakken
*100 punten is €1,-

100 punten per
€50,- bestelwaarde

100 punten bij
aanmaken account

150 punten bij
retour EPS doos

200 punten per
opgestuurd recept

500 punten op
jouw verjaardag

Bekijk hier ons aanbod varkensvlees dat u maar kort hoeft te bakken.

Showing 1–12 of 37 results

Sparerib gegaard

8.2616.50
(Based on 1 review)

Heerlijke voorgegaarde sparerib die je alleen nog maar hoeft op te warmen in de oven of op de bbq. Bij aankoop van 1 kg gegaarde spareribs een gratis bakje marinade (200ml) voor de finishing touch. Bakje marinade is ook los te koop voor €3.50

Varkenshaas saté gemarineerd

1.7317.33

Sate blokjes gesneden van varkenshaas. Gemarineerd in een zoete sate marinade. Daarna op een stokje geprikt op het door u gewenste gewicht. Het malste stukje varkensvlees dat nog licht rosé gegeten mag worden. Een product dat je niet kan missen op je BBQ.

Varkenshaas spies Kerrie

1.7317.33

Sate blokkes gesneden van varkenshaas. Gemarineerd in een zachte kerrie marinade. Heerlijk. Daarna op een stokje geprikt op het door u gewenste gewicht. Het malste stukje varkensvlees dat nog licht rosé gegeten mag worden. Een product dat je niet kan missen op je BBQ.

Varkenshaas spies Naturel

1.6816.81

Sate blokkes gesneden van varkenshaas. Daarna op een stokje geprikt op het door u gewenste gewicht.  Het malste stukje varkensvlees dat nog licht rosé gegeten mag worden. Een product dat je niet kan missen op je BBQ.

Varkensbuik met zwoerd zonder been

9.3546.76

Varkensbuik met zwoerd. Zwoerd is de huid van het varken. Een heerlijk stuk doorregen vlees. Lekker kruiden naar eigen wens. Je kan er alle kanten mee op. Vlees blijft lekker sappig en het zwoerd wordt lekker krokant.

Varkensbuik zonder zwoerd zonder been

10.5752.88

Varkensbuik met zwoerd. Zwoerd is de huid van het varken. Een heerlijk stuk doorregen vlees. Lekker kruiden naar eigen wens. Je kan er alle kanten mee op. Vlees blijft lekker sappig en het zwoerd wordt lekker krokant.

Cordon bleu gepaneerd

7.1710.75

Cordonbleu is een filetlapje gevuld met achterham en belegen-kaas. Daarna gepaneerd door een goud-paneermeel. Erg smaakvol stukje vlees.

Filetlap

1.342.70

Filetlapjes zijn geportioneerd van de filet van het varken. De filet van het varkens is de uitgebeende rug van het varken.

Filetlap Provencaals gekruid

1.342.70

Filetlapjes zijn geportioneerd van de filet van het varken. Wij hebben voor u de fileflap al heerlijk gemarineerd in een heerlijke frisse marinade.

Fricandeau aan het stuk

4.4113.25

Fricandeau is een mager stuk varkensvlees. Het vlees wordt in stukken verkocht. Fricandeau komt uit de bil van het varken. De smaak is vrij neutraal en heeft wat weg van varkensrollade, maar fricandeau is malser en magerder.

Haaskarbonade

2.514.29

De haaskarbonade heeft een fijne vleesdraad en bevat weinig bindweefsel, hierdoor is de haaskarbonade sappig en vol van smaak. Aan de karbonade zit ook nog een stukje varkenshaas vast. Vandaar de naam haaskarbonade.

Half-om-half gehakt

2.158.56

Half om Half gehakt is gemalen rund en varkensvlees. De verhouding van het gemalen vlees is half om half. 50% rund en 50% varkensvlees. Dit gehakt is wat smeuïger dan runder gehakt. Dat komt door de toevoeging van het varkensvlees. Varkensgehakt lijkt vaak wat vetter dan de andere gehaktsoorten. Dat komt doordat het van nature aanwezige vet zachter is tijdens het malen van het gehakt.

Shopping cart
There are no products in the cart!