fbpx
 Ontvang altijd vers op de dag naar keuze  |   Veilig betalen  |   Gratis bezorging vanaf € 65,-

Varkensvlees

Shoppen is punten pakken
*100 punten is €1,-

100 punten per
€50,- bestelwaarde

100 punten bij
aanmaken account

150 punten bij
retour EPS doos

200 punten per
opgestuurd recept

500 punten op
jouw verjaardag

Een van de meest gegeten vleessoorten Wereldwijd. Varkensvlees. Bekijk hier ons complete assortiment aan producten. Van speklap tot varkenshaas en van bami-nasi vlees tot varkenshaas sate.

Ons varkensvlees heeft het Beter Leven 1 ster Keurmerk. De eisen voor Beter Leven 1 ster hebben betrekking op het welzijn van het varken. De eisen komen overeen met de strenge eisen van KDV (keten duurzaam varkensvlees) aan gevuld met extra eisen voor de leefruimte voor de varkens.

Bij ons zult u vinden wat u zoekt. Staat uw gewenste product er niet bij? Mail ons (info@altijdlekkervlees.nl). Dan gaan we samen opzoek naar een passende oplossing

Showing 1–12 of 57 results

Varkensvlees box

49.50

Een box vol heerlijke varkensvlees producten.

Sparerib gegaard

8.2616.50
(Based on 1 review)

Heerlijke voorgegaarde sparerib die je alleen nog maar hoeft op te warmen in de oven of op de bbq. Bij aankoop van 1 kg gegaarde spareribs een gratis bakje marinade (200ml) voor de finishing touch. Bakje marinade is ook los te koop voor €3.50

Varkenshaas saté gemarineerd

1.7317.33

Sate blokjes gesneden van varkenshaas. Gemarineerd in een zoete sate marinade. Daarna op een stokje geprikt op het door u gewenste gewicht. Het malste stukje varkensvlees dat nog licht rosé gegeten mag worden. Een product dat je niet kan missen op je BBQ.

Varkenshaas spies Kerrie

1.7317.33

Sate blokkes gesneden van varkenshaas. Gemarineerd in een zachte kerrie marinade. Heerlijk. Daarna op een stokje geprikt op het door u gewenste gewicht. Het malste stukje varkensvlees dat nog licht rosé gegeten mag worden. Een product dat je niet kan missen op je BBQ.

Varkenshaas spies Naturel

1.6816.81

Sate blokkes gesneden van varkenshaas. Daarna op een stokje geprikt op het door u gewenste gewicht.  Het malste stukje varkensvlees dat nog licht rosé gegeten mag worden. Een product dat je niet kan missen op je BBQ.

BBQ worst

2.754.12

BBQ worst volgens eigen recept. Het rund en varkensvlees wordt zorgvuldig geselecteerd voor de juiste verhouding vlees en vet voor in de worst. Dit resulteert in een lekkere smaakvolle stevige worst. De BBQ worsten zijn voor gegaard zodat ze enkel maar hoeven te worden opgewarmd op de BBQ.

Boeren Achterham Gesneden 500 gram

9.90

Vers gesneden boeren achterham. Heerlijk als broodbeleg! Ook perfect geschikt voor bijvoorbeeld bij de asperges.

Varkensbuik met zwoerd zonder been

9.3546.76

Varkensbuik met zwoerd. Zwoerd is de huid van het varken. Een heerlijk stuk doorregen vlees. Lekker kruiden naar eigen wens. Je kan er alle kanten mee op. Vlees blijft lekker sappig en het zwoerd wordt lekker krokant.

Varkensbuik zonder zwoerd zonder been

10.5752.88

Varkensbuik met zwoerd. Zwoerd is de huid van het varken. Een heerlijk stuk doorregen vlees. Lekker kruiden naar eigen wens. Je kan er alle kanten mee op. Vlees blijft lekker sappig en het zwoerd wordt lekker krokant.

Cordon bleu gepaneerd

7.1710.75

Cordonbleu is een filetlapje gevuld met achterham en belegen-kaas. Daarna gepaneerd door een goud-paneermeel. Erg smaakvol stukje vlees.

Filetlap

1.342.70

Filetlapjes zijn geportioneerd van de filet van het varken. De filet van het varkens is de uitgebeende rug van het varken.

Filetlap Provencaals gekruid

1.342.70

Filetlapjes zijn geportioneerd van de filet van het varken. Wij hebben voor u de fileflap al heerlijk gemarineerd in een heerlijke frisse marinade.

Shopping cart
There are no products in the cart!