fbpx
 Ontvang altijd vers op de dag naar keuze  |   Veilig betalen  |   Gratis bezorging vanaf € 65,-

Hollands

Onze rundvlees leverancier is niet alleen een gekwalificeerd vleesverwerkingsbedrijf, maar zij richten zich ook op de levende inkoop. Door jaren ervaring van eigen inkoop van de levende dieren en de nauwe samenwerking met de vaste mesters garanderen zij ons een constante vleeskwaliteit.Zij hebben rechtstreeks contact met de mesters en komen vaak bij de mesters in de stal om de runderen te bekijken.Rassen die zij verwerken zijn onder andere de Limousin runderen, Blonde d’Aquitaine.De runderen lopen het grootste deel van het jaar in de wei en grazen ook steeds vaker in natuurgebieden. Op de boerderij verblijven de dieren in grote open stallen, op een dik bed van stro, waar ze voldoende ruimte hebben om te liggen en te lopen, met veel frisse lucht. De runderen worden gevoerd met granen, kuilgras en hooi.

Showing 1–12 of 21 results

Bieflappen

2.2016.49

Heerlijke baklappen maar net niet zacht genoeg om de titel biefstuk te mogen dragen. De lappen zijn ongeveer 1 cm dik. Eventjes kort bakken en genieten maar.

Biefstukreepjes

6.0520.17

Reepjes gesneden van vlees dat geschikt is voor kogelbiefstuk, lange dunne reepjes geschikt voor al uw roerbak gerechten. Let op de korte bereidingstijd. Door gebakken droge reepjes zijn niet smaakvol en kan van uw gerecht dus ook een teleurstelling maken.

Hachee vlees

3.418.53

doorregen rundvlees blokken 2x2cm

Half-om-half gehakt

1.957.78

Half om Half gehakt is gemalen rund en varkensvlees. De verhouding van het gemalen vlees is half om half. 50% rund en 50% varkensvlees. Dit gehakt is wat smeuïger dan runder gehakt. Dat komt door de toevoeging van het varkensvlees. Varkensgehakt lijkt vaak wat vetter dan de andere gehaktsoorten. Dat komt doordat het van nature aanwezige vet zachter is tijdens het malen van het gehakt.

Hamburger 100% Rundvlees

2.577.73

Hamburger gemaakt van 100% rundvlees. Vlees vet verhouding is 80% rundvleesvlees en 20% rundvet. Het gehakt vlees wordt anderhalf x gemalen. Dit betekent dat 50% van het vlees 1 x wordt gemalen in de gehaktmolen en de overige 50% 2x. Dit resulteert in een heerlijke burger met een lekkere vlees bite. De hamburgers zijn smaakvol gekruid.

Magere runderrollade

10.3341.31

De magere runderrollade is een heerlijk stuk opgerold mager rundvlees. Wij hebben de rollade al heerlijk voor u gekruid.

Mergpijpje 3 stuks

2.37

De mergpijp is een gezaagd stukje bot van de boven poot van het rund. In het midden van het stukje bot bevind zich merg. Ideaal om een bouillon van te trekken.

Ossenstaart

4.8812.20

De ossenstaart is aan kleine stukjes gesneden. Dit is been met rondom heerlijk vlees. Zeer goed te gebruiken voor ossenstaart soep.

Runder hals (onderrib)

8.0324.09

Heerlijk stukje runder hals aan een stuk. Ook perfect geschikt voor pulled-Beef.

Runder poulet mager

4.7215.73

Runder poulet mager (soepvlees).

Runder schenkel met been 400 gram (Camelot)

4.27

De schenkel is een stukje vlees gesneden van de achterpoot vol met spierweefsel en een mergpijp in het midden. Het ideale stukje vlees om een krachtige bouillon van te trekken.

Runder tartaar

4.19

Het magerste gehakt van de koe. Ideaal om te bakken. Verse tartaar is ook geschikt om rauw op brood te eten met peper, zout en een bosuitje.

Winkelwagen
Winkelwagen is leeg.