fbpx
 Ontvang altijd vers op de dag naar keuze  |   Veilig betalen  |   Gratis bezorging vanaf € 65,-

Lamsvlees

Shoppen is punten pakken
*100 punten is €1,-

100 punten per
€50,- bestelwaarde

100 punten bij
aanmaken account

150 punten bij
retour EPS doos

200 punten per
opgestuurd recept

500 punten op
jouw verjaardag

Bekijk hier ons assortiment Lamsvlees.

Bij ons zult u vinden wat u zoekt. Staat uw gewenste product er niet bij? Mail ons (info@altijdlekkervlees.nl). Dan gaan we samen opzoek naar een passende oplossing

Showing all 12 results

Lams Poulet

5.1617.19

Lamspoulet zijn magere stukjes lamsvlees die ideaal te gebruiken zijn om stoofpotjes mee te bereiden.

Lams reepjes naturel

6.0720.24

Lams reepjes met de hand fijn gesneden van de lamsbout. Een goede basis voor uw roerbak gerecht.

Lams shoarma reepjes

6.6222.05

Magere reepjes lamsvlees voorzien van kruiden.

Lamsbout zonder been

9.8219.64

Lamsbout is het billetje van het lam. Het lamsboutje is volledig uitgebeend. Boter zacht en een heerlijk braadstukje. Ook perfect geschikt voor in de oven of op de bbq. Uiteraard hoeft u geen hele bout te bestellen.

Lamsgehakt

3.5914.31

Gehakt gemalen van lamsvlees. Heerlijk te gebruiken om een lamskroon (in combinatie met lamsrack) te maken of te verwerken in een mooi Paasgerecht. Lamsgehakt wordt veel gebruikt in de Griekse en Turkse keuken. Het gemalen vlees heeft een vet vlees verhouding van 15% vet en 85% Vlees.

Lamskoteletten

10.95

Lamskoteletten worden gesneden uit de rug (rack) van het lam. Het Nieuw-Zeelandse lam heeft in zijn rack een heerlijke marmering door het vlees. Deze marmering komt de smaak na de bereiding zeer ten goede.

Lamskoteletten gekruid

11.86

Lamsrack is de rug van het lam. Het rib gedeelte. Het Nieuw-Zeelandse lam heeft in zijn rack een heerlijke marmering door het vlees. Deze marmering komt de smaak na de bereiding zeer ten goede. Wij hebben de koteletten al heerlijk voor u gemarineerd in onze favoriete Provençaals marinade.

Lamsrack Provencaals 400 gram

14.97

Lamsrack is de rug van het lam. Het rib gedeelte. Het Nieuw-Zeelandse lam heeft in zijn rack een heerlijke marmering door het vlees. Deze marmering komt de smaak na de bereiding zeer ten goede. Wij hebben de lamsrace al voor u gemarineerd in onze favoriete zachte provençaalse marinade.

Lams rack 400 gram

14.97

Lamsrack is de rug van het lam. Het rib gedeelte. Het Nieuw-Zeelandse lam heeft in zijn rack een heerlijke marmering door het vlees. Deze marmering komt de smaak na de bereiding zeer ten goede.

Lams rump

8.26

Lamsrump is het lekkerste stukje vlees van het lamsboutje. Vergelijkbaar met de biefstuk en heerlijk mager. Heerlijke bite en perfect geschikt om lamsspies te maken.

Lamsschenkel 1 stuk

6.88

Lamsschenkel is een bijzonder lekker stukje lamsvlees. Het is het schenkeltje van de voorpoot van het lam. Wanneer je de schenkel een lange tijd laat stoven is het vlees boter zacht en vol van smaak.

Lamsschouder met been 950 gram

17.19

De lamsschouder leent zich uitermate goed om te gebruiken voor lams stoofgerechten. Door de combinatie van het vlees en het been krijg je een heerlijke smaak.

Shopping cart
There are no products in the cart!