fbpx
 Ontvang altijd vers op de dag naar keuze  |   Veilig betalen  |   Gratis bezorging vanaf € 65,-

Kipfilet

Shoppen is punten pakken
*100 punten is €1,-

100 punten per
€50,- bestelwaarde

100 punten bij
aanmaken account

150 punten bij
retour EPS doos

200 punten per
opgestuurd recept

500 punten op
jouw verjaardag

Bekijk hier onze kipfilet producten

Showing 1–12 of 18 results

Gerookte kipfilet 350 gram

6.39

Gerookte kipfilet zoals het bedoeld is. Malse sappige kipfilets. De rooksmaak is duidelijk aanwezig en heerlijk voor bijvoorbeeld in een salade.

Kipfilet reepjes kerrie

2.5012.45

Kipfilet reepjes met de hand gesneden. Wij hebben de kipfilet reepjes al lekker voor u gekruid met onze favoriete kerrie marinade. Kipfilet (borst) is het magerste stukje vlees van de hele kip. Perfect geschikt voor bijna elk roerbak gerecht.

Kip Cordon Bleu 250 gram

4.20

De echte slagers kip cordonbleu! Ambachtelijk gemaakt van een opengesneden kipfilet gevuld met belegen kaas en schouderham. Om het af te maken lekker gepaneerd voor een krokant korstje met een heerlijke gekruide paneermeel.

Kipfilet

1.756.99

De kipfilet is het magerste stukje vlees (borst) van de kip. Het kan gebakken worden in zijn geheel, maar ook verwerkt worden tot blokjes om te roerbakken. Kipfilet is ook geschikt voor de meeste diëten.

Kipfilet blokjes

2.3811.87

Kipfilet met de hand in blokjes gesneden. Het magerste stukje vlees van de kip. perfect geschikt voor bijna elk roerbak gerecht.

Kipfilet blokjes gekruid

2.5012.45

Kipfilet met de hand in blokjes gesneden en met onze favoriete kip kruiden. Het magerste stukje vlees van de kip. Ideaal om te bakken of roerbakken.

Kipfilet blokjes gemarineerd kerrie

2.5012.45

Kipfilet met de hand in blokjes gesneden en met onze favoriete kerrie marinade gekruid . Kipfilet is het magerste stukje vlees van de kip. Ideaal om te bakken of roerbakken.

Kipfilet reepjes

2.6213.05

Kipfilet reepjes met de hand gesneden. Kipfilet is het magerste stukje vlees van de kip. Ideaal om te roerbakken.

Kipfilet reepjes gekruid

2.6413.17

Kipfilet reepjes met de hand gesneden en gekruid met onze favoriete kip kruiden. kipfilet is het magerste stukje vlees van de kip. Ideaal om te roerbakken.

Kipfilet blokjes Mexicaans gekruid

2.5012.45

Kipfilet blokjes met de hand gesneden en met onze favoriete Mexicaanse marinade gekruid. kipfilet is het magerste stukje vlees van de kip. Ideaal om te roerbakken.

Kipfilet reepjes mexicaans gekruid

2.5012.45

Kipfilet reepjes met de hand gesneden en mexicaans gekruid. Kipfilet (borst) is het magerste stukje vlees van de kip. Ideaal om te roerbakken.

Kipfilet blokjes provençaals

2.5012.45

Kipfilet blokjes met de hand gesneden en met onze favoriete provençaalse marinade gekruid. Kipfilet is het magerste stukje vlees van de kip. Ideaal om te roerbakken.

Shopping cart
There are no products in the cart!