fbpx
 Ontvang altijd vers op de dag naar keuze  |   Veilig betalen  |   Gratis bezorging vanaf € 65,-

Kip & Kalkoen

Shoppen is punten pakken
*100 punten is €1,-

100 punten per
€50,- bestelwaarde

100 punten bij
aanmaken account

150 punten bij
retour EPS doos

200 punten per
opgestuurd recept

500 punten op
jouw verjaardag

Diverse kipproducten. Van kipfilet tot hele kip. Gesneden tot gerookt. Bij de bereiding van onze kip en kalkoen producten zult u merken dat u weinig last heeft van vocht verlies.

Wij hechten veel waarde aan dierenwelzijn. Om dit kracht bij te zetten hebben wij een Poeliersbedrijf dat het Beter Leven 1 ster certificaat in haar bezit heeft als leverancier. Dit certificaat wordt afgegeven in opdracht van de dierenbescherming en bedrijven die dit certificaat willen behalen worden door een onafhankelijke certificerende instelling beoordeeld op de door de dierenbescherming gestelde eisen.

De kippen die gebruikt worden voor het Beter Leven 1 ster vlees hebben de volgende voordelen ten opzichte van gangbare kippen:

  • Meer ruimte
  • Meer afleidingsmateriaal
  • Langzamere groei en een langer leven
  • Natuurlijk licht en een normaal lichtschema
  • Diergezondheid wordt planmatig aangepakt en het antibioticagebruik wordt teruggedrongen
  • Het veetransport is korter en beter

Bij ons zult u vinden wat u zoekt. Staat uw gewenste product er niet bij? Mail ons (info@altijdlekkervlees.nl). Dan gaan we samen opzoek naar een passende oplossing

Showing 1–12 of 69 results

Kip box

55.00

Een box vol heerlijke diverse kip producten.

Kipdij filet spies Kerrie

3.60

Met de hand gesneden en geregen kipdij-filet. Kipdij is wat vetter dan kipfilet en ook beter geschikt voor hogere temperaturen dan kipfilet. Kipdij heeft ook een iets hogere kerntemperatuur nodig dan kipfilet. Namelijk 78 graden. Wij hebben de kipdij blokjes voor u al gemarineerd in onze favoriete kerrie marinade.

Kipdij filet spies Mexicaans

3.60

Met de hand gesneden en geregen kipdij-filet. Kipdij is wat vetter dan kipfilet en ook beter geschikt voor hogere temperaturen dan kipfilet. Kipdij heeft ook een iets hogere kerntemperatuur nodig dan kipfilet. Namelijk 78 graden. Wij hebben de kipdij blokjes al voor u gemarineerd in onze favoriete Mexicaanse marinade.

Kipdij filet spies Naturel

3.38

Met de hand gesneden en geregen kipdij-filet. Kipdij is wat vetter dan kipfilet en ook beter geschikt voor hogere temperaturen dan kipfilet. Kipdij heeft ook een iets hogere kerntemperatuur nodig dan kipfilet. Namelijk 78 graden.

Kipdij filet spies Sate

3.11

Met de hand gesneden en geregen kipdij-filet. Kipdij is wat vetter dan kipfilet en ook beter geschikt voor hogere temperaturen dan kipfilet. Kipdij heeft ook een iets hogere kerntemperatuur nodig dan kipfilet. Namelijk 78 graden. Wij hebben de kipdij blokjes al voor u gemarineerd in onze favoriete sate marinade.

Kipfilet spies Kerrie

3.36

Met de hand gesneden kipfilet blokjes op een stokje geregen. Wij hebben de kipfilet blokjes al voor u gemarineerd met onze favoriete Kerrie marinade.

Kipfilet spies Mexicaans

3.36

Met de hand gesneden kipfilet blokjes op een stokje geregen. Wij hebben de kipfilet blokjes al lekker voor u  gemarineerd met een Mexicaanse marinade.

Kipfilet spies Naturel

3.22

Met de hand gesneden kipfilet blokjes op een stokje geregen. U kunt deze zelf nog naar wens kruiden.

Drumstick

2.076.91

Drumstick is de kippenbout verdeeld in de karbonade en het pootje. Het pootje is de drumstick. De drumstick wordt veel gebruikt in de Oosterse keuken.

Drumstick kerrie

2.106.98

Drumstick is de kippenbout verdeeld in de karbonade en het pootje. Het pootje is de drumstick. De drumstick wordt veel gebruikt in de Oosterse keuken. Wij hebben de drumstick al lekker gemarineerd met een kerrie marinade.

Drumstick met kip kruiden

2.086.94

Drumstick is de kippenbout verdeeld in de karbonade en het pootje. Het pootje is de drumstick. De drumstick wordt veel gebruikt in de Oosterse keuken. Wij hebben de drumstick al lekker gekruid met onze favoriete kip kruiden.

Drumstick Provençaals

2.106.98

Drumstick is de kippenbout verdeeld in de karbonade en het pootje. Het pootje is de drumstick. De drumstick wordt veel gebruikt in de Oosterse keuken. Wij hebben de drumstick al lekker voor u gemarineerd in een frisse Provençaalse marinade.

Shopping cart
There are no products in the cart!