fbpx
 Ontvang altijd vers op de dag naar keuze  |   Veilig betalen  |   Gratis bezorging vanaf € 65,-

rosé

Bekijk hier ons assortiment Rosé kalfsvlees.

Bij ons zult u vinden wat u zoekt. Staat uw gewenste product er niet bij? Mail ons (info@altijdlekkervlees.nl). Dan gaan we samen opzoek naar een passende oplossing

Showing all 8 results

Kalfs Entrecôte

4.707.84

Entrecote wordt geportioneerd van de dunne lende (rug) van het kalf. De entrecote is een magere steak met een mooi stevige vetrand

Kalfs ribeye

6.639.47

Kalfs rib-eye, Geportioneerd van het gemarmerde stuk van de lende. De Ribeye. Ribeye is de perfecte steak voor een ideale smaak beleving. Door het vet (Intramuscular)wat door de steak loopt blijft hij heerlijk mals en vol van smaak.

Kalfs sucade lappen

7.3018.25

Een heerlijk stukje vlees. Het wordt gebruikt om te stoven.Dit stukje vlees komt uit de schouder. Dit vlees heeft veel bewogen en bevat daarom veel spierweefsel. Zodra het vlees voldoende gaar is, krijgt de zeen in het vlees de kleur van Sucade. De sucade valt met stoven ook helemaal uit elkaar.De zeen in de sucade is de enige zeen in het kalf dat wij kunnen eten. De zeen is de verbindende factor in het vlees. Verwijder je deze zeen als het vlees nog rauw is, dan zie je dat er kleine gaatjes zich in het vlees bevinden. Het vlees valt dan al bijna uit elkaar. De sucade is na het verwijderen van de zeen perfect geschikt om te bakken als een steak.

Kalfs kotelet

5.237.32

De kalfskotelet is een karbonade gezaagd van de rugkant zonder de ossenhaas. Ideaal om te grillen en voor op de barbecue.

Kalfs muis 1200 gram

35.32

De kalfsmuis is een heerlijk stuk vlees om te stoven. Dit stuk vlees bevat zowel mager vlees gecombineerd met een beetje vet. Deze combinatie zorgt voor een heerlijke smaak.

Kalfs reepjes

7.3612.26

Kalfsreepjes zijn uitermate geschikt om te roerbakken. De reepjes zijn gesneden van mager kalfsvlees.

Kalfs rollade

6.7816.94

Heerlijke kalfsrollade. kalfsvlees gekruid met peper en zout en nog geknoopt met de hand.

Kalfs sucade heel 900 gram

16.43

Een heerlijk stukje vlees. Het wordt gebruikt om te stoven.Dit stukje vlees komt uit de schouder. Dit vlees heeft veel bewogen en bevat daarom veel spierweefsel. Zodra het vlees voldoende gaar is, krijgt de zeen in het vlees de kleur van Sucade. De sucade valt met stoven ook helemaal uit elkaar.De zeen in de sucade is de enige zeen in het kalf dat wij kunnen eten. De zeen is de verbindende factor in het vlees. Verwijder je deze zeen als het vlees nog rauw is, dan zie je dat er kleine gaatjes zich in het vlees bevinden. Het vlees valt dan al bijna uit elkaar. De sucade is na het verwijderen van de zeen perfect geschikt om te bakken als een steak.

Winkelwagen
Winkelwagen is leeg.