fbpx
 Ontvang altijd vers op de dag naar keuze  |   Veilig betalen  |   Gratis bezorging vanaf € 65,-

Blank

Shoppen is punten pakken
*100 punten is €1,-

100 punten per
€50,- bestelwaarde

100 punten bij
aanmaken account

150 punten bij
retour EPS doos

200 punten per
opgestuurd recept

500 punten op
jouw verjaardag

Bekijk hier ons aanbod blank kalfsvlees.

Bij ons zult u vinden wat u zoekt. Staat uw gewenste product er niet bij? Mail ons (info@altijdlekkervlees.nl). Dan gaan we samen opzoek naar een passende oplossing

Showing all 10 results

Kalfs haas

8.40

De Kalfs haas is het zachtste stukje vlees van het kalf. Prachtig mager en geen vet. Echt een genot om te eten.

Kalfs schenkel Osso Buco

5.708.14

Ossobuco (schenkel) is afkomstig van de achterpoot van het kalf en zit net als bij het rund vol met spierweefsel en een mergpijp in het midden. Het ideale stukje vlees om een krachtige bouillon van te trekken.

Kalfs Poulet

4.2914.32

Kalfspoulet zijn kleine stukjes kalfsvlees met de hand gesneden. Ideaal om te stoven of een heerlijke soep van te maken.

Kalfs ribeye

6.639.47

Kalfs rib-eye, Geportioneerd van het gemarmerde stuk van de lende. De Ribeye. Ribeye is de perfecte steak voor een ideale smaak beleving. Door het vet (Intramuscular)wat door de steak loopt blijft hij heerlijk mals en vol van smaak.

Kalfs rosbief / fricandeau

15.6046.79

De kalfsrosbief is een prachtig mager stuk kalfsvlees. Bij voorkeur wordt het vlees rosé geserveerd voor het beste smaakresultaat.

Kalfs T-bone

10.93

Een T-Bone wordt geportioneerd uit de dunne lende (rug) van het kalf. Het is een lendenwervel. De T-Bone heeft een T-vormig bot. Met aan de ene kant van de lendenwervel de Entrecote en aan de andere kant de kalfshaas. Beide genieten een andere bereidingswijze. Een mogelijkheid is om de kalfshaas apart te bereiden van de entrecote. Of ervoor te zorgen dat de kalfshaas niet direct boven het vuur ligt tijdens de bereiding.

Kalfs oester

4.176.67

Kalfs oester is een biefstukje maar dan van het kalf. Eigenlijk een kogel biefstuk. Kalfs oesters zijn zeer mager en hebben een zeer fijne vleesdraad. Het vlees bevat weinig tot geen bindweefsel. Dit resulteert in een boter malse oester met de fijne smaak van kalfsvlees.

Kalfs reepjes

7.3612.26

Kalfsreepjes zijn uitermate geschikt om te roerbakken. De reepjes zijn gesneden van mager kalfsvlees.

Kalfs rollade

6.7816.94

Heerlijke kalfsrollade. kalfsvlees gekruid met peper en zout en nog geknoopt met de hand.

Kalfs schnitzel

4.326.47

De Kalfsschnitzel is een mager stukje kalfsvlees gesneden op de draad, ideaal om kort te bakken.

Winkelwagen
Winkelwagen is leeg.