Bekijk hier onze smaakvolle kalfsvlees producten.
Bij ons zult u vinden wat u zoekt. Staat uw gewenste product er niet bij? Mail ons (info@altijdlekkervlees.nl). Dan gaan we samen opzoek naar een passende oplossing
Showing 1–12 of 16 results
Kalfs Entrecôte
€4.70 – €7.84Entrecote wordt geportioneerd van de dunne lende (rug) van het kalf. De entrecote is een magere steak met een mooi stevige vetrand
Kalfs haas
€8.40De Kalfs haas is het zachtste stukje vlees van het kalf. Prachtig mager en geen vet. Echt een genot om te eten.
Kalfs schenkel Osso Buco
€5.70 – €8.14Ossobuco (schenkel) is afkomstig van de achterpoot van het kalf en zit net als bij het rund vol met spierweefsel en een mergpijp in het midden. Het ideale stukje vlees om een krachtige bouillon van te trekken.
Kalfs Poulet
€4.29 – €14.32Kalfspoulet zijn kleine stukjes kalfsvlees met de hand gesneden. Ideaal om te stoven of een heerlijke soep van te maken.
Kalfs rosbief / fricandeau
€15.60 – €46.79De kalfsrosbief is een prachtig mager stuk kalfsvlees. Bij voorkeur wordt het vlees rosé geserveerd voor het beste smaakresultaat.
Kalfs sucade lappen
€7.30 – €18.25Een heerlijk stukje vlees. Het wordt gebruikt om te stoven.Dit stukje vlees komt uit de schouder. Dit vlees heeft veel bewogen en bevat daarom veel spierweefsel. Zodra het vlees voldoende gaar is, krijgt de zeen in het vlees de kleur van Sucade. De sucade valt met stoven ook helemaal uit elkaar.De zeen in de sucade is de enige zeen in het kalf dat wij kunnen eten. De zeen is de verbindende factor in het vlees. Verwijder je deze zeen als het vlees nog rauw is, dan zie je dat er kleine gaatjes zich in het vlees bevinden. Het vlees valt dan al bijna uit elkaar. De sucade is na het verwijderen van de zeen perfect geschikt om te bakken als een steak.
Kalfsgehakt
€2.93 – €11.71Kalfs gehakt gemalen van Hollands kalfsvlees. Het gemalen vlees heeft een vet vlees verhouding van 15% vet en 85% Vlees. Perfect geschikt voor bijna elk dieet.
Kalfs muis 1200 gram
€35.32De kalfsmuis is een heerlijk stuk vlees om te stoven. Dit stuk vlees bevat zowel mager vlees gecombineerd met een beetje vet. Deze combinatie zorgt voor een heerlijke smaak.
Kalfs oester
€4.17 – €6.67Kalfs oester is een biefstukje maar dan van het kalf. Eigenlijk een kogel biefstuk. Kalfs oesters zijn zeer mager en hebben een zeer fijne vleesdraad. Het vlees bevat weinig tot geen bindweefsel. Dit resulteert in een boter malse oester met de fijne smaak van kalfsvlees.