fbpx
 Ontvang altijd vers op de dag naar keuze  |   Veilig betalen  |   Gratis bezorging vanaf € 65,-

Kalfsvlees

Shoppen is punten pakken
*100 punten is €1,-

100 punten per
€50,- bestelwaarde

100 punten bij
aanmaken account

150 punten bij
retour EPS doos

200 punten per
opgestuurd recept

500 punten op
jouw verjaardag

Bekijk hier onze smaakvolle kalfsvlees producten.

Bij ons zult u vinden wat u zoekt. Staat uw gewenste product er niet bij? Mail ons (info@altijdlekkervlees.nl). Dan gaan we samen opzoek naar een passende oplossing

Showing 1–12 of 16 results

Kalfs Entrecôte

4.707.84

Entrecote wordt geportioneerd van de dunne lende (rug) van het kalf. De entrecote is een magere steak met een mooi stevige vetrand

Kalfs haas

8.40

De Kalfs haas is het zachtste stukje vlees van het kalf. Prachtig mager en geen vet. Echt een genot om te eten.

Kalfs schenkel Osso Buco

5.708.14

Ossobuco (schenkel) is afkomstig van de achterpoot van het kalf en zit net als bij het rund vol met spierweefsel en een mergpijp in het midden. Het ideale stukje vlees om een krachtige bouillon van te trekken.

Kalfs Poulet

4.2914.32

Kalfspoulet zijn kleine stukjes kalfsvlees met de hand gesneden. Ideaal om te stoven of een heerlijke soep van te maken.

Kalfs ribeye

6.639.47

Kalfs rib-eye, Geportioneerd van het gemarmerde stuk van de lende. De Ribeye. Ribeye is de perfecte steak voor een ideale smaak beleving. Door het vet (Intramuscular)wat door de steak loopt blijft hij heerlijk mals en vol van smaak.

Kalfs rosbief / fricandeau

15.6046.79

De kalfsrosbief is een prachtig mager stuk kalfsvlees. Bij voorkeur wordt het vlees rosé geserveerd voor het beste smaakresultaat.

Kalfs sucade lappen

7.3018.25

Een heerlijk stukje vlees. Het wordt gebruikt om te stoven.Dit stukje vlees komt uit de schouder. Dit vlees heeft veel bewogen en bevat daarom veel spierweefsel. Zodra het vlees voldoende gaar is, krijgt de zeen in het vlees de kleur van Sucade. De sucade valt met stoven ook helemaal uit elkaar.De zeen in de sucade is de enige zeen in het kalf dat wij kunnen eten. De zeen is de verbindende factor in het vlees. Verwijder je deze zeen als het vlees nog rauw is, dan zie je dat er kleine gaatjes zich in het vlees bevinden. Het vlees valt dan al bijna uit elkaar. De sucade is na het verwijderen van de zeen perfect geschikt om te bakken als een steak.

Kalfs T-bone

10.93

Een T-Bone wordt geportioneerd uit de dunne lende (rug) van het kalf. Het is een lendenwervel. De T-Bone heeft een T-vormig bot. Met aan de ene kant van de lendenwervel de Entrecote en aan de andere kant de kalfshaas. Beide genieten een andere bereidingswijze. Een mogelijkheid is om de kalfshaas apart te bereiden van de entrecote. Of ervoor te zorgen dat de kalfshaas niet direct boven het vuur ligt tijdens de bereiding.

Kalfsgehakt

2.9311.71

Kalfs gehakt gemalen van Hollands kalfsvlees. Het gemalen vlees heeft een vet vlees verhouding van 15% vet en 85% Vlees. Perfect geschikt voor bijna elk dieet.

Kalfs kotelet

5.237.32

De kalfskotelet is een karbonade gezaagd van de rugkant zonder de ossenhaas. Ideaal om te grillen en voor op de barbecue.

Kalfs muis 1200 gram

35.32

De kalfsmuis is een heerlijk stuk vlees om te stoven. Dit stuk vlees bevat zowel mager vlees gecombineerd met een beetje vet. Deze combinatie zorgt voor een heerlijke smaak.

Kalfs oester

4.176.67

Kalfs oester is een biefstukje maar dan van het kalf. Eigenlijk een kogel biefstuk. Kalfs oesters zijn zeer mager en hebben een zeer fijne vleesdraad. Het vlees bevat weinig tot geen bindweefsel. Dit resulteert in een boter malse oester met de fijne smaak van kalfsvlees.

Winkelwagen
Winkelwagen is leeg.