fbpx
 Ontvang altijd vers op de dag naar keuze  |   Veilig betalen  |   Gratis bezorging vanaf € 65,-

Gehakt

Shoppen is punten pakken
*100 punten is €1,-

100 punten per
€50,- bestelwaarde

100 punten bij
aanmaken account

150 punten bij
retour EPS doos

200 punten per
opgestuurd recept

500 punten op
jouw verjaardag

Bekijk hier ons assortiment vers gedraaid gehakt.

Bij ons zult u vinden wat u zoekt. Staat uw gewenste product er niet bij? Mail ons (info@altijdlekkervlees.nl). Dan gaan we samen opzoek naar een passende oplossing

Showing all 9 results

Half-om-half gehakt

2.158.56

Half om Half gehakt is gemalen rund en varkensvlees. De verhouding van het gemalen vlees is half om half. 50% rund en 50% varkensvlees. Dit gehakt is wat smeuïger dan runder gehakt. Dat komt door de toevoeging van het varkensvlees. Varkensgehakt lijkt vaak wat vetter dan de andere gehaktsoorten. Dat komt doordat het van nature aanwezige vet zachter is tijdens het malen van het gehakt.

Kalfsgehakt

3.2312.87

Kalfs gehakt gemalen van Hollands kalfsvlees. Het gemalen vlees heeft een vet vlees verhouding van 15% vet en 85% Vlees. Perfect geschikt voor bijna elk dieet.

Kip gehakt

2.7611.01

Gemalen van Hollandse kip-dij. Het gemalen vlees heeft een vet vlees verhouding van 15% vet en 85% Vlees. Omdat er kip-dij wordt gemalen voor het gehakt heb je een heerlijke smeuïge bal gehakt.

Lamsgehakt

3.5914.31

Gehakt gemalen van lamsvlees. Heerlijk te gebruiken om een lamskroon (in combinatie met lamsrack) te maken of te verwerken in een mooi Paasgerecht. Lamsgehakt wordt veel gebruikt in de Griekse en Turkse keuken. Het gemalen vlees heeft een vet vlees verhouding van 15% vet en 85% Vlees.

Rundergehakt

2.078.26

Runder gehakt van Hollands rundvlees. Smaakvolle bal gehakt dat zich perfect leent voor bijna elk roerbak gerecht. Perfect geschikt om je eigen burger mee te maken.

Rundergehakt Black Angus

3.2713.09

Runder gehakt van het BlackAngus rund. Smaakvolle bal gehakt dat zich kenmerkt door het extra vet in het vlees. Perfect geschikt om je eigen burger mee te maken.

Rundergehakt Black Angus grove maling

3.2713.09

Runder gehakt van het BlackAngus rund. Smaakvolle bal gehakt dat zich kenmerkt door het extra vet in het vlees. Met grove maling bedoelen wij dat het gehakt vlees minder is gemalen door de gehaktmolen. Hierdoor hou je een wat grover van structuur balletje gehakt over. Perfect geschikt om je eigen burger mee te maken.

Rundergehakt grove maling

2.479.85

Runder gehakt van Hollands rundvlees. Smaakvolle bal gehakt dat zich perfect leent voor bijna elk roerbak gerecht. Met grove maling bedoelen wij dat het gehakt vlees minder is gemalen door de gehaktmolen. Hierdoor hou je een wat grover van structuur balletje gehakt over. Perfect geschikt om je eigen burger mee te maken.

Varkens gehakt

1.797.12

Gemalen van Hollands varkensvlees. Het gemalen vlees heeft een vet vlees verhouding van 15% vet en 85% Vlees. Varkensgehakt lijkt vaak wat vetter dan de andere gehaktsoorten. Dat komt doordat het van nature aanwezige vet zachter is tijdens het malen van het gehakt. Het voordeel van het zachte vet is dat het gemakkelijk uitbakt. Na het bakken is het vlees daardoor smeuïger en bevat toch minder vet dan voor het bakken.

Shopping cart
There are no products in the cart!