fbpx
 Ontvang altijd vers op de dag naar keuze  |   Veilig betalen  |   Gratis bezorging vanaf € 65,-

BBQ Low and Slow

Shoppen is punten pakken
*100 punten is €1,-

100 punten per
€50,- bestelwaarde

100 punten bij
aanmaken account

150 punten bij
retour EPS doos

200 punten per
opgestuurd recept

500 punten op
jouw verjaardag

Bekijk hier ons ruime assortiment Low and Slow producten.

Low and Slow voor de heerlijke lange runs.

Bij ons zult u vinden wat u zoekt. Staat uw gewenste product er niet bij? Mail ons (info@altijdlekkervlees.nl). Dan gaan we samen opzoek naar een passende oplossing.

Showing 1–12 of 48 results

Varkensbuik met zwoerd zonder been

9.3546.76

Varkensbuik met zwoerd. Zwoerd is de huid van het varken. Een heerlijk stuk doorregen vlees. Lekker kruiden naar eigen wens. Je kan er alle kanten mee op. Vlees blijft lekker sappig en het zwoerd wordt lekker krokant.

Varkensbuik zonder zwoerd zonder been

10.5752.88

Varkensbuik met zwoerd. Zwoerd is de huid van het varken. Een heerlijk stuk doorregen vlees. Lekker kruiden naar eigen wens. Je kan er alle kanten mee op. Vlees blijft lekker sappig en het zwoerd wordt lekker krokant.

Côte de boeuf

18.4528.99

Een ribeye met het been er nog aan vast. Door de aanwezigheid van het vetstructuur (intramusculair)  is de côte de boeuf bij de juiste bereiding boterzacht.

Drumstick

2.076.91

Drumstick is de kippenbout verdeeld in de karbonade en het pootje. Het pootje is de drumstick. De drumstick wordt veel gebruikt in de Oosterse keuken.

Drumstick kerrie

2.106.98

Drumstick is de kippenbout verdeeld in de karbonade en het pootje. Het pootje is de drumstick. De drumstick wordt veel gebruikt in de Oosterse keuken. Wij hebben de drumstick al lekker gemarineerd met een kerrie marinade.

Drumstick met kip kruiden

2.086.94

Drumstick is de kippenbout verdeeld in de karbonade en het pootje. Het pootje is de drumstick. De drumstick wordt veel gebruikt in de Oosterse keuken. Wij hebben de drumstick al lekker gekruid met onze favoriete kip kruiden.

Drumstick Provençaals

2.106.98

Drumstick is de kippenbout verdeeld in de karbonade en het pootje. Het pootje is de drumstick. De drumstick wordt veel gebruikt in de Oosterse keuken. Wij hebben de drumstick al lekker voor u gemarineerd in een frisse Provençaalse marinade.

Entrecote heel Argentijns +/- 4 kg

118.49

De entrecote is een magere steak met een mooi stevige vetrand. Deze loopt langs een groot gedeelte van de rug. Tot aan de dikke lende(begin van de bil van het rund). De Entrecote Argentijns weeg tussen de 3,8 en 4kg.

Hele Kip +-1200 gram

9.23

Heerlijk smaakvolle Hollandse kip. De kippen genieten van meer leef ruimte en hebben een normaal dag ritme.

Hele kip gekruid +- 1200 gram

9.23

Een hele kip. Heerlijk om thuis in de oven te grillen. Wij hebben de kip al ontdaan van de ingewanden en teven voorzien van heerlijke kruiden.

Kalfs kotelet

5.768.06

De kalfskotelet is een karbonade gezaagd van de rugkant zonder de ossenhaas. Ideaal om te grillen en voor op de barbecue.

Kalfs sucade heel 900 gram

18.07

Een heerlijk stukje vlees. Het wordt gebruikt om te stoven.Dit stukje vlees komt uit de schouder. Dit vlees heeft veel bewogen en bevat daarom veel spierweefsel. Zodra het vlees voldoende gaar is, krijgt de zeen in het vlees de kleur van Sucade. De sucade valt met stoven ook helemaal uit elkaar.De zeen in de sucade is de enige zeen in het kalf dat wij kunnen eten. De zeen is de verbindende factor in het vlees. Verwijder je deze zeen als het vlees nog rauw is, dan zie je dat er kleine gaatjes zich in het vlees bevinden. Het vlees valt dan al bijna uit elkaar. De sucade is na het verwijderen van de zeen perfect geschikt om te bakken als een steak.

Shopping cart
There are no products in the cart!