fbpx
 Ontvang altijd vers op de dag naar keuze  |   Veilig betalen  |   Gratis bezorging vanaf € 65,-

BBQ Lamsvlees

Shoppen is punten pakken
*100 punten is €1,-

100 punten per
€50,- bestelwaarde

100 punten bij
aanmaken account

150 punten bij
retour EPS doos

200 punten per
opgestuurd recept

500 punten op
jouw verjaardag

Bekijk hier ons ruime assortiment lamsvlees producten voor op uw bbq.

Bij ons zult u vinden wat u zoekt. Staat uw gewenste product er niet bij? Mail ons (info@altijdlekkervlees.nl). Dan gaan we samen opzoek naar een passende oplossing.

Showing all 5 results

Lamskoteletten

10.95

Lamskoteletten worden gesneden uit de rug (rack) van het lam. Het Nieuw-Zeelandse lam heeft in zijn rack een heerlijke marmering door het vlees. Deze marmering komt de smaak na de bereiding zeer ten goede.

Lamskoteletten gekruid

11.86

Lamsrack is de rug van het lam. Het rib gedeelte. Het Nieuw-Zeelandse lam heeft in zijn rack een heerlijke marmering door het vlees. Deze marmering komt de smaak na de bereiding zeer ten goede. Wij hebben de koteletten al heerlijk voor u gemarineerd in onze favoriete Provençaals marinade.

Lamsrack Provencaals 400 gram

14.97

Lamsrack is de rug van het lam. Het rib gedeelte. Het Nieuw-Zeelandse lam heeft in zijn rack een heerlijke marmering door het vlees. Deze marmering komt de smaak na de bereiding zeer ten goede. Wij hebben de lamsrace al voor u gemarineerd in onze favoriete zachte provençaalse marinade.

Lams rack 400 gram

14.97

Lamsrack is de rug van het lam. Het rib gedeelte. Het Nieuw-Zeelandse lam heeft in zijn rack een heerlijke marmering door het vlees. Deze marmering komt de smaak na de bereiding zeer ten goede.

Lamsschouder met been 950 gram

17.19

De lamsschouder leent zich uitermate goed om te gebruiken voor lams stoofgerechten. Door de combinatie van het vlees en het been krijg je een heerlijke smaak.

Shopping cart
There are no products in the cart!