fbpx
 Ontvang altijd vers op de dag naar keuze  |   Veilig betalen  |   Gratis bezorging vanaf € 65,-

BBQ Kip en Kalkoen

Shoppen is punten pakken
*100 punten is €1,-

100 punten per
€50,- bestelwaarde

100 punten bij
aanmaken account

150 punten bij
retour EPS doos

200 punten per
opgestuurd recept

500 punten op
jouw verjaardag

Bekijk hier ons ruime assortiment aan kip en kalkoen producten voor op uw BBQ.

Bij ons zult u vinden wat u zoekt. Staat uw gewenste product er niet bij? Mail ons (info@altijdlekkervlees.nl). Dan gaan we samen opzoek naar een passende oplossing.

Showing 1–12 of 29 results

Kipdij filet spies Kerrie

3.60

Met de hand gesneden en geregen kipdij-filet. Kipdij is wat vetter dan kipfilet en ook beter geschikt voor hogere temperaturen dan kipfilet. Kipdij heeft ook een iets hogere kerntemperatuur nodig dan kipfilet. Namelijk 78 graden. Wij hebben de kipdij blokjes voor u al gemarineerd in onze favoriete kerrie marinade.

Kipdij filet spies Mexicaans

3.60

Met de hand gesneden en geregen kipdij-filet. Kipdij is wat vetter dan kipfilet en ook beter geschikt voor hogere temperaturen dan kipfilet. Kipdij heeft ook een iets hogere kerntemperatuur nodig dan kipfilet. Namelijk 78 graden. Wij hebben de kipdij blokjes al voor u gemarineerd in onze favoriete Mexicaanse marinade.

Kipdij filet spies Naturel

3.38

Met de hand gesneden en geregen kipdij-filet. Kipdij is wat vetter dan kipfilet en ook beter geschikt voor hogere temperaturen dan kipfilet. Kipdij heeft ook een iets hogere kerntemperatuur nodig dan kipfilet. Namelijk 78 graden.

Kipdij filet spies Sate

3.11

Met de hand gesneden en geregen kipdij-filet. Kipdij is wat vetter dan kipfilet en ook beter geschikt voor hogere temperaturen dan kipfilet. Kipdij heeft ook een iets hogere kerntemperatuur nodig dan kipfilet. Namelijk 78 graden. Wij hebben de kipdij blokjes al voor u gemarineerd in onze favoriete sate marinade.

Kipfilet spies Kerrie

3.36

Met de hand gesneden kipfilet blokjes op een stokje geregen. Wij hebben de kipfilet blokjes al voor u gemarineerd met onze favoriete Kerrie marinade.

Kipfilet spies Mexicaans

3.36

Met de hand gesneden kipfilet blokjes op een stokje geregen. Wij hebben de kipfilet blokjes al lekker voor u  gemarineerd met een Mexicaanse marinade.

Kipfilet spies Naturel

3.22

Met de hand gesneden kipfilet blokjes op een stokje geregen. U kunt deze zelf nog naar wens kruiden.

Drumstick

2.076.91

Drumstick is de kippenbout verdeeld in de karbonade en het pootje. Het pootje is de drumstick. De drumstick wordt veel gebruikt in de Oosterse keuken.

Drumstick kerrie

2.106.98

Drumstick is de kippenbout verdeeld in de karbonade en het pootje. Het pootje is de drumstick. De drumstick wordt veel gebruikt in de Oosterse keuken. Wij hebben de drumstick al lekker gemarineerd met een kerrie marinade.

Drumstick met kip kruiden

2.086.94

Drumstick is de kippenbout verdeeld in de karbonade en het pootje. Het pootje is de drumstick. De drumstick wordt veel gebruikt in de Oosterse keuken. Wij hebben de drumstick al lekker gekruid met onze favoriete kip kruiden.

Drumstick Provençaals

2.106.98

Drumstick is de kippenbout verdeeld in de karbonade en het pootje. Het pootje is de drumstick. De drumstick wordt veel gebruikt in de Oosterse keuken. Wij hebben de drumstick al lekker voor u gemarineerd in een frisse Provençaalse marinade.

Hele Kip +-1200 gram

9.23

Heerlijk smaakvolle Hollandse kip. De kippen genieten van meer leef ruimte en hebben een normaal dag ritme.

Shopping cart
There are no products in the cart!