fbpx
 Ontvang altijd vers op de dag naar keuze  |   Veilig betalen  |   Gratis bezorging vanaf € 65,-

BBQ Kalfsvlees

Bekijk hier ons ruime assortiment kalfsvlees producten voor op uw bbq.

Bij ons zult u vinden wat u zoekt. Staat uw gewenste product er niet bij? Mail ons (info@altijdlekkervlees.nl). Dan gaan we samen opzoek naar een passende oplossing.

Showing all 3 results

Kalfs T-bone

10.93

Een T-Bone wordt geportioneerd uit de dunne lende (rug) van het kalf. Het is een lendenwervel. De T-Bone heeft een T-vormig bot. Met aan de ene kant van de lendenwervel de Entrecote en aan de andere kant de kalfshaas. Beide genieten een andere bereidingswijze. Een mogelijkheid is om de kalfshaas apart te bereiden van de entrecote. Of ervoor te zorgen dat de kalfshaas niet direct boven het vuur ligt tijdens de bereiding.

Kalfs kotelet

5.237.32

De kalfskotelet is een karbonade gezaagd van de rugkant zonder de ossenhaas. Ideaal om te grillen en voor op de barbecue.

Kalfs sucade heel 900 gram

16.43

Een heerlijk stukje vlees. Het wordt gebruikt om te stoven.Dit stukje vlees komt uit de schouder. Dit vlees heeft veel bewogen en bevat daarom veel spierweefsel. Zodra het vlees voldoende gaar is, krijgt de zeen in het vlees de kleur van Sucade. De sucade valt met stoven ook helemaal uit elkaar.De zeen in de sucade is de enige zeen in het kalf dat wij kunnen eten. De zeen is de verbindende factor in het vlees. Verwijder je deze zeen als het vlees nog rauw is, dan zie je dat er kleine gaatjes zich in het vlees bevinden. Het vlees valt dan al bijna uit elkaar. De sucade is na het verwijderen van de zeen perfect geschikt om te bakken als een steak.

Winkelwagen
Winkelwagen is leeg.