fbpx
 Ontvang altijd vers op de dag naar keuze  |   Veilig betalen  |   Gratis bezorging vanaf € 65,-

BBQ Hot and Fast

Shoppen is punten pakken
*100 punten is €1,-

100 punten per
€50,- bestelwaarde

100 punten bij
aanmaken account

150 punten bij
retour EPS doos

200 punten per
opgestuurd recept

500 punten op
jouw verjaardag

Bekijk hier ons Hot and Fast bbq assortiment. Lekker direct boven de kolen grillen.

Bij ons zult u vinden wat u zoekt. Staat uw gewenste product er niet bij? Mail ons (info@altijdlekkervlees.nl). Dan gaan we samen opzoek naar een passende oplossing.

Showing 1–12 of 79 results

Bavette Spies

2.8728.62

De bavette spies is altijd even een ‘momentje’ onder het bbqen. Wat een product. Wat een smaak sensatie. De volle rundvlees smaak van de bavette in combinatie met het garen boven houtskool blijft een perfecte combinatie.

Bavette Spies gekruid

2.8728.62

De bavette spies is altijd even een ‘momentje’ onder het bbqen. Wat een product. Wat een smaak sensatie. De volle rundvlees smaak van de bavette in combinatie met onze licht pittige kruiden en het garen boven houtskool blijft een perfecte combinatie.

Bavette Uruguay

28.1740.68

Mooi stuk rundvlees waarmee de bavette steaks gesneden worden.

Bavette Uruguay Geportioneerd

3.4810.43

Boterzachte smaakvolle steaks. op de draad geportioneerd.

Irish beef burger 113 gram

2.66

Heerlijk Ierse Beefburger voor op de Barbecue

Kipdij filet spies Kerrie

3.60

Met de hand gesneden en geregen kipdij-filet. Kipdij is wat vetter dan kipfilet en ook beter geschikt voor hogere temperaturen dan kipfilet. Kipdij heeft ook een iets hogere kerntemperatuur nodig dan kipfilet. Namelijk 78 graden. Wij hebben de kipdij blokjes voor u al gemarineerd in onze favoriete kerrie marinade.

Kipdij filet spies Mexicaans

3.60

Met de hand gesneden en geregen kipdij-filet. Kipdij is wat vetter dan kipfilet en ook beter geschikt voor hogere temperaturen dan kipfilet. Kipdij heeft ook een iets hogere kerntemperatuur nodig dan kipfilet. Namelijk 78 graden. Wij hebben de kipdij blokjes al voor u gemarineerd in onze favoriete Mexicaanse marinade.

Kipdij filet spies Naturel

3.38

Met de hand gesneden en geregen kipdij-filet. Kipdij is wat vetter dan kipfilet en ook beter geschikt voor hogere temperaturen dan kipfilet. Kipdij heeft ook een iets hogere kerntemperatuur nodig dan kipfilet. Namelijk 78 graden.

Kipdij filet spies Sate

3.11

Met de hand gesneden en geregen kipdij-filet. Kipdij is wat vetter dan kipfilet en ook beter geschikt voor hogere temperaturen dan kipfilet. Kipdij heeft ook een iets hogere kerntemperatuur nodig dan kipfilet. Namelijk 78 graden. Wij hebben de kipdij blokjes al voor u gemarineerd in onze favoriete sate marinade.

Kipfilet spies Kerrie

3.36

Met de hand gesneden kipfilet blokjes op een stokje geregen. Wij hebben de kipfilet blokjes al voor u gemarineerd met onze favoriete Kerrie marinade.

Kipfilet spies Mexicaans

3.36

Met de hand gesneden kipfilet blokjes op een stokje geregen. Wij hebben de kipfilet blokjes al lekker voor u  gemarineerd met een Mexicaanse marinade.

Kipfilet spies Naturel

3.22

Met de hand gesneden kipfilet blokjes op een stokje geregen. U kunt deze zelf nog naar wens kruiden.

Shopping cart
There are no products in the cart!