In deze groep vindt u de producten die wij u graag extra onder de aandacht willen brengen.
Showing all 10 results
Kip-dij-filet
€1.94 – €6.45De kipdijenfilet heel is een uitgebeend kipkarbonade. Het is mager vlees met een klein beetje vet. Het is heerlijk mals en heeft meer smaak dan de gewone kipfilet.
Kipfilet
€1.75 – €6.99De kipfilet is het magerste stukje vlees (borst) van de kip. Het kan gebakken worden in zijn geheel, maar ook verwerkt worden tot blokjes om te roerbakken. Kipfilet is ook geschikt voor de meeste diëten.
Kogelbiefstuk
€3.11 – €6.21Kogelbiefstuk gesneden van de kogel van de bovenbil. Een zacht stuk vlees om kogelbiefstuk van te snijden. De kogelbiefstuk wordt op de draad gesneden.
Ribkarbonade
€1.93 – €3.30Een ribkarbonade komt uit de voorkant van de rug van het varken. Eigenlijk een filet lapje met een stukje bot er nog aan.
Rundergehakt
€2.07 – €8.26Runder gehakt van Hollands rundvlees. Smaakvolle bal gehakt dat zich perfect leent voor bijna elk roerbak gerecht. Perfect geschikt om je eigen burger mee te maken.
Schnitzel gepaneerd
€1.80 – €3.60De schnitzel wordt gesneden van de bil van het varken. Het vlees wordt met de draad mee gesneden om het vlees plat te houden tijdens het bakken.
Deze schnitzel is gepaneerd.