fbpx
 Ontvang altijd vers op de dag naar keuze  |   Veilig betalen  |   Gratis bezorging vanaf € 65,-

Aanbiedingen

Shoppen is punten pakken
*100 punten is €1,-

100 punten per
€50,- bestelwaarde

100 punten bij
aanmaken account

150 punten bij
retour EPS doos

200 punten per
opgestuurd recept

500 punten op
jouw verjaardag

In deze groep vindt u de producten die wij u graag extra onder de aandacht willen brengen.

Showing all 10 results

Kipdij filet spies Sate

3.11

Met de hand gesneden en geregen kipdij-filet. Kipdij is wat vetter dan kipfilet en ook beter geschikt voor hogere temperaturen dan kipfilet. Kipdij heeft ook een iets hogere kerntemperatuur nodig dan kipfilet. Namelijk 78 graden. Wij hebben de kipdij blokjes al voor u gemarineerd in onze favoriete sate marinade.

Kip-dij-filet

1.946.45

De kipdijenfilet heel is een uitgebeend kipkarbonade. Het is mager vlees met een klein beetje vet. Het is heerlijk mals en heeft meer smaak dan de gewone kipfilet.

Kipfilet

1.756.99

De kipfilet is het magerste stukje vlees (borst) van de kip. Het kan gebakken worden in zijn geheel, maar ook verwerkt worden tot blokjes om te roerbakken. Kipfilet is ook geschikt voor de meeste diëten.

Kogelbiefstuk

3.116.21

Kogelbiefstuk gesneden van de kogel van de bovenbil. Een zacht stuk vlees om kogelbiefstuk van te snijden. De kogelbiefstuk wordt op de draad gesneden.

Ribkarbonade

1.933.30

Een ribkarbonade komt uit de voorkant van de rug van het varken. Eigenlijk een filet lapje met een stukje bot er nog aan.

Rundergehakt

2.078.26

Runder gehakt van Hollands rundvlees. Smaakvolle bal gehakt dat zich perfect leent voor bijna elk roerbak gerecht. Perfect geschikt om je eigen burger mee te maken.

Schnitzel gepaneerd

1.803.60

De schnitzel wordt gesneden van de bil van het varken. Het vlees wordt met de draad mee gesneden om het vlees plat te houden tijdens het bakken.
Deze schnitzel is gepaneerd.

Slavink

2.583.87

Heerlijk gekruid varkens gehakt omwikkeld met buikspek.

Sucade Heel 2,2 kg

30.15

De sucade is een spier uit de schouder.  Door deze spier loopt een eetbare zeen. Deze zeen geeft de unieke smaak aan het vlees.

Sucadelappen

7.5430.15

De sucade is een spier uit de schouder.  Door deze spier loopt een eetbare zeen. Deze zeen geeft de unieke smaak aan het vlees.

Shopping cart
There are no products in the cart!